Ликери

Amaretto (700ml)

690ден

Ликери

Apricot (700ml)

750ден

Алкохолни пијалаци

Baileys Original Irish Cream (200ml)

405ден

Алкохолни пијалаци

Baileys Original Irish Cream (700ml)

1,120ден
1,320ден

Ликери

Blackcurrant (700ml)

690ден

Ликери

Blue Curacao (700ml)

690ден

Ликери

Caramel (500ml)

690ден

Ликери

Coffee (700ml)

790ден
690ден
750ден
750ден

Ликери

Green Melon (700ml)

750ден

Ликери

Limoncello (700ml)

790ден

Ликери

Maraschino (700ml)

690ден
Нема на залиха
750ден

Ликери

Passion Fruit (700ml)

690ден
920ден