Pallini Limocello

720ден890ден

Pallini Limoncello е ликер, создаден по семеен рецепт со употреба на висококвалитетни состојки како лимон од Амалфи, чист неутрален алкохол и шеќер од шеќерна репка
Вкусот на овој ликер е зачинет, лут, свеж и крцкав.Pallini Limoncello е исклучително разновиден и совршен дигестив: можете да го уживате на крајот од оброкот директно од замрзнувачот како што традиционално се прави во Италија, или измиксан во многу различни коктели.

Pallini Limocello