Gordon’s & Tonic пакет

1,100ден

Светски познатиот и најпродаван Gordon’s London Dry џин во комбинација со тоник, спремен за консумација во лименка од 250мл. Овој микс од Gordon’s џин и тоник, можете да го понесете секаде со себе и да уживате во свежиот и неповторлив вкус на џин тоник.
ABV 6,4%

Пакет Gordon’s & Tonic 12х250 ml.

Gordon’s & Tonic пакет

1,100ден