Gordon’s Pink & Tonic (250ml)

110ден

Лесен и освежителен Gordon’s Premium Pink во комбинација со тоник, спремен за консумација во лименка од 250мл. Вкусот на Gordon’s Premium Pink е балансиран помеѓу свежиот вкус на смрека и слаткоста од малини, јагоди и рибизли.
ABV 6,4%

Gordon’s Pink & Tonic (250ml)

110ден