Amaro Formidabile

1,600ден

Природен горчлив ликер кој се произведува речиси рачно, со ладна мацерација на повеќе ботанички плодови во алкохол од житарки без додавање на какви било адитиви, бои, карамела и било каков синтетички или природен дополнителен вкуc.
Комплексниот вкус на Amaro Formidabile е балансирана комбинација на билки, цветови, лушпи и корени, со многу поголема концентрација отколку теоретските стандарди.

 

Amaro Formidabile

1,600ден