Beluga Noble

2,850ден

Главниот производ на фамилијата, создаден со модерна технологија и традиција на
производство на водка, одлична комбинација на алкохолен пијалак и чиста изворска вода од
планините на Црна Гора.

Кристално чиста со сјај
Мирис на малт со
завршни цветни ноти
Богат, полн вкус, одлично
избалансиран со мек и
долг завршеток.

Beluga Noble

2,850ден