Коктел пакети

BLT

2,150ден
Нема на залиха

Коктел пакети

Don Margarita

3,990ден

Коктел пакети

Flavoured Mojito

1,420ден

Подарок ваучер

Gift Card – 1000 денари

1,000ден

Подарок ваучер

Gift Card – 3000 денари

3,000ден

Подарок ваучер

Gift Card – 5000 денари

5,000ден

Коктел пакети

Johnnie Black & Ginger

2,299ден
Нема на залиха
2,200ден
Нема на залиха

Коктел пакети

Margarita

2,050ден

Коктел пакети

Spiced & Ginger

990ден
1,150ден

Коктел пакети

Vodka Martini

1,130ден
Нема на залиха

Коктел пакети

Vodka Tonic

955ден

Коктел пакети

Whisky Lemon

1,150ден