Гемак е компанија која речиси 30 години е лидер на пазарот за увоз и дистрибуција во Македонија и стратешки партнер на едни од најпродаваните светски брендови на алкохолни и безалкохолни пијалаци, тутун, кафе, храна и непрехрабрени производи.

Прочитај повеќе...