Beluga Gold

8,700ден

Beluga Gold Line – ултра премиум водка
Кристално чиста со
кремава текстура
Богат водка вкус, со фини
житни ноти и планински
билки
Мек, со балансирана
структура и дискретно
засладен

Beluga Gold

8,700ден