Smirnoff Ice пакет x24

2,650ден

Лесен цитрусен вкус балансиран со тројно дестилирана вотка која го дава препознатливиот вкус на Smirnoff. Совршен пијалок за топлите денови.
ABV 4%

Пакет Smirnoff Ice 24x275ml

Smirnoff Ice пакет x24

2,650ден