Gordon’s Tropical Passionfruit

990ден

Подготвен од најквалитетни состојки  со природни ароми, Gordon’s Tropical Passionfruit е направен за да ги балансира нотите на смрека и освежителниот вкус на Gordon’s со најдобрите тропски пешн фрут плодови.
Вкусна опција за оние кои сакаат да пијат нешто егзотично.
Послужуавње: сипете 50 мл џин во чаша полна со мраз, надополнете со 150 мл тоник и украсете со свеж пешн фрут плод или резанка лимета..

Gordon’s Tropical Passionfruit

990ден