Gordon’s Mediterranean Orange

990ден

Создаден од високо квалитетни состојки, овој џин може да се пофали со свежи и вкусни ноти од медитерански портокал кои совршено се надополнуваат со вкусот на смрека и освежителниот вкус на Gordon’s.
Сервирајте го со многу мраз, тоник, парче портокал и гранче рузмарин по желба.

Gordon’s Mediterranean Orange

990ден