Gordon’s & Tonic (250ml)

115ден

Светски познатиот и најпродаван Gordon’s London Dry џин во комбинација со тоник, спремен за консумација во лименка од 250мл. Овој микс од Gordon’s џин и тоник, можете да го понесете секаде со себе и да уживате во свежиот и неповторлив вкус на џин тоник.
ABV 6,4%

Gordon’s & Tonic (250ml)

115ден