Gordon’s Gin (500ml)

680ден

Најпознатиот London Dry Gin во пакување од 0,5л, се карактеризира со ботанички вкус на смрека и цитрусни ароми.
Освежителен вкус благодарение на квалитетните состојки како плод од смрека, семе од коријандер и ангелика.
Измешајте го со тоник и сервирајте со лимета за совршен џин тоник со јасен и освежителен вкус.

Gordon’s Gin (500ml)

680ден