Tanqueray Blackcurrant Royal (700ml)

1,450ден

Ново од Tanqueray – перфектен баланс помеѓу слатка француска црна рибизла и ноти на ванила сокомплексниот Tanqueray London Dry, чиј рецепт не епроменет уште од далечната 1830.

Начин на послужување: класичен џин&тоник и декорација со рибизли или микс со просеко за неповторливo кралско искуство

Tanqueray Blackcurrant Royal (700ml)

1,450ден