The Singleton 15YO (700ml)

3,550ден

The Singleton е фамилија на перфектно балансирани сингл малт скоч виски, произведени да бидат лесни и деликатни со слоеви од различни вкусови за да понудат виски кое ќе биде уживање за сите.

  • The Singleton of Dufftown 15 year old елегантен и зрел,со ноти на есенски овошја, црвени шумски плодови и цимет.
The Singleton 15YO (700ml)

3,550ден