Gordon’s 0.0% без алкохол

1,350ден

Gordon’s 0.0% е произведен од истите ботанички плодови (смрека и цитрусни ароми) како и Gordon’s London Dry Gin,

Има само 24 калории во една доза и е одличен избор за оние кои внимаваат што пијат и би сакале да имаат понуда без алкохол.

Измешајте го со тоник и сервирајте со лимета за совршен џин тоник со јасен и освежителен вкус.

На залиха

Gordon’s 0.0% без алкохол

1,350ден