Gordon’s Pink & Tonic пакет

1,250ден

Лесен и освежителен Gordon’s Premium Pink во комбинација со тоник, спремен за консумација во лименка од 250мл. Вкусот на Gordon’s Premium Pink е балансиран помеѓу свежиот вкус на смрека и слаткоста од малини, јагоди и рибизли.
ABV 6,4%

Пакет Gordon’s Pink & Tonic 12х250 ml.

Gordon’s Pink & Tonic пакет

1,250ден