Premium Caribbean Pineapple (700ml)

990ден

Ликер направен од свеж ананас од Кариби, засилен со инфузија од зашеќерен ананас, и од 7
годишен карипски рум и зачини

Боја: многу светла и златно жолта

Арома: силни ароми на созреан ананас

Вкус: топли ноти на фламбиран ананас, комплексен и перфектно балансиран вкус со продолжен
завршеток

*Премиум ликерите на Giffard се специјално креирани за кратки пијалаци каде ликерот е основна состојка. При
нивно создавање направени се многу тестови за да се селектираат најдобрите состојки (француска кајсија,
црна рибизла ..) и гаранции за оригинално потекло (бразилска банана, ванила од Мадагаскар…). Најсоодветните
алкохоли, зачини и овошја се одбрани да ја збогатат аромата и да се зачува перфектниот баланс на вкусови.

Premium Caribbean Pineapple (700ml)

990ден