Apricot (700ml)

750ден

Ликер направен од инфузија од светски познатите француски кајсии

Арома: исклучително препознатлив мирис, сладок мирис на сок од кајсија

Вкус: најпрво ноти на бадем, потоа слаткост од кајсија, слатки зачини како
завршеток кои потсетуваат на карамелизиран џем од кајсии

На залиха

Apricot (700ml)

750ден