Strawberry Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп од природна арома на јагода

Концентриран, со живописна боја, зачинет и со исклучително сладок вкус на јагода

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Strawberry Syrup 1L

815ден