Blue Curacao Syrup 1L

720ден

Чист шеќерен сируп со природна арома од горчлив портокал

Интензивна боја и мирис со многу свеж вкус на слатко и мелен портокал

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба

 

Blue Curacao Syrup 1L

720ден