Mango Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп направен од концентрат на манго

Сладок и егзотичен вкус на манго

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Mango Syrup 1L

740ден