Peach Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп со вкус на праска

Природен вкус на праска

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Peach Syrup 1L

740ден