Blackberry Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп направен од концентрат од сок од капини

Темно црвена боја со светла сина рефлексија. Нежен и миризлив вкус на овошје.

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Blackberry Syrup 1L

815ден