Triple Sec (700ml)

815ден

Ликер од слатки и горчливи портокал

  • Арома : многу свежа и ароматична (кандиран портокал, лимонов сок), пријатен и цветен (слатки и горчливи портокали), лесни ноти на процветан портокал
  • Вкус: деликатно слатки, збогатено со цитрусни ноти, помалку кандиран од 25% Triple Sec. Доминантен и истраен парфем од горчливи портокали.
Triple Sec (700ml)

815ден