Passion Fruit (700ml)

720ден

Ликер направен од концентрат на passion fruit

  • Арома : исклучително карактеристични ноти на овошна пулпа, моќна комбинација
  • Вкус: овошен и нежен на почеток а потоа киселкасти ноти типични за ова овошје
Passion Fruit (700ml)

720ден