Watermelon Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп со добар вкус на лубеница

Лесно и брилијантно црвен,a розев кога ќе се разреди. Има интензивна арома на лубеница, со лесни ноти на бонбона. Исклучително свеж и малку киселкаст вкус на лубеница.

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Watermelon Syrup 1L

815ден