Brown Chocolate Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп од природна арома на чоколадо и ванила

Интензивна кафена боја со карактеристични ноти на какао прашак, темно чоколадо истакнат со ноти на печени какао зрна

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Brown Chocolate Syrup 1L

815ден