Coffee (700ml)

815ден

Фин ликер со богат и моќен вкус на кафе

  • Арома : моќен мирислив напад, многу интензивен мирис на свежо кафе
  • Вкус: Црно кафе со мала доза на шеќер, интензивна и кремава палета
Coffee (700ml)

815ден