Green Melon (700ml)

770ден

Ликер направен од инфузија на зелена диња

  • Арома : деликатна и овошна, мирис на зелена диња од Шпанија
  • Вкус: мала киселост на почеток, долг и истраен
Green Melon (700ml)

770ден