Blackcurrant (700ml)

725ден

Ликер направен од инфузија од црна рибизла, која расте по познатите француски долини

Арома : микс од бибер и интензивни ароми

Вкус: кисел во комбинација со моќна арома на црна рибизла, вкус на горко овошје како
суптилен завршеток

Blackcurrant (700ml)

725ден