Caramel (500ml)

720ден

Ликер со природна арома на карамела и коњак

  • Арома : топли и интензивни ноти на течна карамела
  • Вкус: одличен баланс на суви и зачински ноти на коњак и топла карамела
Caramel (500ml)

720ден