Orange Curacao (700ml)

770ден

Фин ликер направен од горчливи портокали, коњак и армањак

  • Мирис : перфектен баланс помеѓу дестилирана кора од портокал (Triple Sec) и коњак
Orange Curacao (700ml)

770ден