Amaretto (700ml)

690ден

Фин ликер со богат вкус на бадем и други семки (кајсија, цреша…)

  • Арома : ванила и бадем, лесни и овошни ноти на кајсија
  • Вкус: напочеток доаѓа вкусот на бадем, потоа ноти на печено и за крај вкус на карамела

На залиха

Amaretto (700ml)

690ден