Coconut Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп од кокосово млеко и млечни протеини  

Карактеристичен вкус на кокосова пулпа

  • Без конзерванси
  • Без глутен
  • 3 години рок на употреба
Coconut Syrup 1L

740ден