Ginger Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп од природна арома на ѓумбир

Свежа арома на ѓумбир, биберен завршеток со дискретни ноти на лајм

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Ginger Syrup 1L

815ден