Elderflower Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп со природна арома на бозел и лимонов концентрат

Исклучителна миризлива арома. Ноти на лимон и личи со суптилни и освежувачки вкусови и цветни и малку кисели ноти

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Elderflower Syrup 1L

815ден