Caramel Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп со убав вкус на стопена карамела со млеко

Ароматичен и сладок вкус на карамела

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Caramel Syrup 1L

740ден