Blue Curacao (700ml)

720ден

Ликер со карипско сина боја и фин вкус на битер и сладок портокал

  • Арома : мека, со силна нота на кандиран портокал и лесни ноти на процветан портокал
  • Вкус: заокружен и кремав, со ароматичен завршеток од цитрусни ноти
Blue Curacao (700ml)

720ден