Premium Wild Elderflower (700ml)

970ден

Ликер од инфузија од див, рачно собиран бозел

Арома: моќна и егзотична, со ноти од личи и зачини

Вкус: цветни ноти со киселест додаток

Ликер на годината во 2014 и златен медал на ISW

*Премиум ликерите на Giffard се специјално креирани за кратки пијалаци каде ликерот е основна состојка. При
нивно создавање направени се многу тестови за да се селектираат најдобрите состојки (француска кајсија,
црна рибизла ..) и гаранции за оригинално потекло (бразилска банана, ванила од Мадагаскар…). Најсоодветните
алкохоли, зачини и овошја се одбрани да ја збогатат аромата и да се зачува перфектниот баланс на вкусови.

Premium Wild Elderflower (700ml)

970ден