Banana Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп направен од концентрат на сок од банана

Густ, живописен и богат вкус на лупена банана

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Banana Syrup 1L

740ден