Green Apple Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп направен од арома на јаболко

Кисел, овошен и освежителен вкус на зелено јаболко

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Green Apple Syrup 1L

740ден