Crѐme De Banane (700ml)

720ден

Ликер направен од инфузија од банана

  • Арома: деликатен мирис со фини и слатки ноти, потсетува на тукушто излупено овошје спремно за јадење
  • Вкус : типичен вкус на банана, лесна слаткост и интензивна арома
Crѐme De Banane (700ml)

720ден