Коктел пакети

BLT

1,950ден

Коктел пакети

Don Margarita

3,450ден

Коктел пакети

Flavoured Mojito

1,400ден

Коктел пакети

Hugo

1,500ден

Коктел пакети

Johnnie Black & Ginger

2,250ден

Коктел пакети

Johnnie Red & Ginger

1,180ден

Коктел пакети

Margarita

1,950ден

Коктел пакети

Spiced & Ginger

980ден
-20%

Коктел пакети

Vodka Martini

1,007ден

Коктел пакети

Vodka Tonic

960ден

Коктел пакети

Whisky Lemon

1,125ден

Коктел пакети

Whisky Sour

1,450ден