Flavoured Mojito

1,600ден

Пакетот содржи:

  • Captain Morgan White 700ml
  • Giffard Pasion Fruit сируп
  • Giffard тегли x2
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml Captain Morgan White 50ml

15ml Giffard Pasion Fruit Syrup

Пола лимета

Свежо нане

Дополнете со Soda Water

Во висока чаша најпрво истолчете ја лиметата, па потоа додадете ги другите состојки. Дополнете со кршен мраз и промешајте. Декорирајте со свежо нане.

Flavoured Mojito

1,600ден