Chocolate Cookie Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп од природна арома на какао

Кафена боја со ноти од карамела со чоколадни ноти на почеток и бисквитен вкус на крајот

Препознатлив вкус и мирис на тесто за колачи засилен со чоколадни ноти

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Chocolate Cookie Syrup 1L

815ден