Mango 1L

1,050ден

Овошна база од манго

Боја: интензивно жолта
Мирис: многу зрело манго, биберни ноти
Вкус: овошен напад од зрело манго, густа текстура
на пулпа, интензивна арома

 

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
Mango 1L

1,050ден