Strawberry 1L

1,050ден

Овошна база од јагода

Боја: интензивно црвена

Мирис: свежо здробена јагода, овошно слатка

Вкус: сочна јагода, баланс на слатко и кисело, многу ароматично

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
Strawberry 1L

1,050ден