Basil Syrup 1L

815ден

Чист шеќерен сируп направен од природна арома и екстракт
од босилек.

Интензивна нота на босилек, и завршеток со вкус на анис.

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Basil Syrup 1L

815ден